Wednesday, March 4, 2009

::Awaited movie::

Biarlah orang kata aku ni mcm budak², BUT aku follow this comic dr mula sampai habis, hokay???


Tak boleh disangkal lagi, can't wait to watch this movie. Semangat ni mcm nak tunggu SATC release kat cinema.

Ohh..I must see this movie. Da Vincci Code pun aku boleh tengok sampai 3 kali. Sure this movie best gilak..

2 comments:

Mama Ieta said...

Sha, Dragonball this time murtad gile. Goku dari mata sepet tiba2 bermuka mat salleh gila babeng kan.
Si tok guru tua gatal suka meraba tiba2 jadik Chow Yun Fatt yang kacak bergaya serta berketerampilan tu kan!

:::sHa::: said...

tapi bezita takde dlm citer ni..or saje2 surprise taknak tunjuk dulu??