Wednesday, May 20, 2009

::Mcm mau pergi vacation::

Macam dlm facebook, they said that I'm moody, the perfectionist & stress! Yes, u are right! I'm thinking too much.

Cakap pasal stress ni..urghhhhhhh stress gila dengan kerja. Lots of account and different ways to support. Masih tak sedar² lg less manpower.

Ishh..hati nak ber blog tapi mengatuk gila skang ni. Nak kata tido lambat tak. Last week a friend of mine said my blog look interesting but girlish. So perlukan saye bercerita something yg boleh melibatkan kaum Adam? Oh, dimanakah perlu saye cari or fikir idea² ni?

Mari share dgn saya make-up tips from Tiffany D. I found it very usefull. I've bought Bobbi Brown gel eyeliner last week. Yeah la, biasanya liquid or pencil rite. Tp saje gatal nk try & it's good. Long lasting, easy to apply. Nak try? Just go to nearest Bobbi Brown boutique ok.
Owh okay, OFF topic sudah. The title is about vacation. So, I'm thinking to go somewhere with my babes. Previously, saye cancel pg Redang sbb demam. So diorg bertiga je pergi dengan Lyanne's bro skali. This time, I'm thinking of Langkawi, Perhentian, Sipadan, Bali or Phuket. Patut ke tak??

3 comments:

The Mrs-Bride said...

ya Allah haaa... nit dah lama dok nak beli gel eyeliner BB tu! tp asyik dok pending jerrr... takleh jadik ni.. sha dah beli.. nak beli gakk.. suka giler eyeliner dia.. senang nak apply n cantik!! hehehe.. tima kasih kene kasi me semangat balik nak beli eye liner tu.. huahua.. :P take care babe! jgn stress keje.. gw pun stress gak ni! :P

arol said...

vacation?? kalu ko g Amsterdam aku nk ikot >:)

:::sHa::: said...

Knits: Oh saye rasa terharu ni kerana dpt memberi semangat kepada Mommy to be.

Arol:Amsterdam? tunggu aku kahwin br aku pi..ahaha..