Friday, June 5, 2009

::Long Hair::

I miss my long hair. Everytime I said I don't want to cut my hair, after 1/2 weeks sure I go to saloooonnnnnnn..I hate it.
Pic taken in early 2007 (Gelapnya sy time ni, but I love my body, saya kurus. Oh God!)


Oh ya, mereka ni adalah my ex housemate kat Bkt Jelutong.

Hati berkata" pg cari kerja lain. This is not ur dream job". Tapi nak buat mcmana, sha enjoy working in shift hours and I got 4 days off some more. Ok current job yg Sha buat ni, bukan sha nak pun mulanya. Some of the reason (kalau tak pasal UMW tuh ,x buat kerja ni), Sha try jugak. 1 year working with this company, lama2 Sha enjoy supporting users yg mcm2 problem & karenah. Maybe coz of environment, management yg buatkan tak berapa nak happy. Oh ya, I will attend MCDST (Microsoft Cert Desktop Specialist Training) next month. Thanks, boss. Yeaaa..Company byr, rugi tolak. Erm, kenapalah diorg tak offer CCNA. I'm dying to get this certificate. I mean, CCNA. InsyaAllah, one day.one day nanti..Sabar yerk.

Farah cakap mcm tak percaya je Sha tgk Hannah Montana. Yes!! I watched Hannah Montana last night after work. Mcm budak2 kan. Tp movie dia best jugak. Tak boring pun. And I like 1 of the song in the movie, "Hoedown Throwdown" and of course, "The Climb". Pergi..pergi tengok.. I'm thinking to watch movie today tp teringat plak ada wedding tonite. What to wear??? This Sunday ni Fendi's wedding plak at Dewan LGM. Again.. What to wear??? Ishh...

Oh ya, I lost another 2 KGs in 1 week. Pelik gila. Dulu beriya nk diet, tak turun2 plak.. Bila buat2 tak tau, leh turun 5 KGs in 2 weeks. How??

Addicted with Fashion Wars. Aniza started everything. Tak baik tau ko buat aku mcm ni.

Pojie asked me to organize 1 event for Unitarrangers. Mesti nak suruh sHa. Erm, thinking to spend our time at Genting. Oh, actually Pojie gave me the idea. Quite good. Can't wait to see si comel² yg datang nanti like Ajon JR & Acap.. Who else ya? Both of you! Meh sini, Aunty Ecah bawak jalan² & bg tips how to tackle chicks!!!
To my good friend, Shida! Congrats! I like ur daughter's name: Sofia Aleysha Haneys

6 comments:

arol said...

tah la sha, rmbut ko pendek ko nmpak sikit muda la... >:) kalu ko buat rmbut mcm aku, cfm ko mnpak kacak >:)

Byzura Razali said...

skrang lagi comeyla & lg stylo babe!

Anonymous said...

5kg dlm 2 mgu?? bestnyeee...
pose sebulan pun turun 2-3 kg jerrr....
wat derk je eh br berat turun? hmmmmmmmmm..nak try (apekah)..ehhe...


- ajula bkn nama sbnr -

:::sHa::: said...
This comment has been removed by the author.
:::sHa::: said...

Ajula..susah nk explain jwpn kepada soklan mu itu..maybe sbb mood mkn sy berkurangan...tgk mknan je mcm malas..ahaha..boleh ker jwpn tuh?

Anonymous said...

hehe..bole..bole...